Saturday, November 5, 2016

Yovita (flakon)

7 flakona 8 ml
25 miliardë fermente laktike 5 lloje laktobacilesh
Yovita 5 heq dhimbjen e barkut, erën e keqe nga goja, diarre, kapsllëk dhe gazrat që ndodhin si rezultat i disbakteriozës.

Dozimi
Për fëmijë ½ e flakonit 1 deri në 2 herë në ditë, për të rritur 1 ose 2 flakone në ditë sipas porosisë së mjekut.

E SHIJSHME DHE E THJESHTË NË PËRDORIM
RUHET NË TEMPERATURË AMBIENTI
Yovita 5 ka 7 flakone me nga 8ml me tapë serbator.
Kanali intensinal i njeriut në kushte normale përmban 100 trilion baktere të gjallë, 400 specie të ndryshme, 95% të llojeve anaerobe.

Disbakterioza shoqëron:

Fenomenet putrificative me ose pa diarre dhe kostipacionit
Patologjitë e kolonit
Rënia e rezistencës së sistemit imunitar
Kandidoza vaginale
Përdorimi i medikamenteve (veçanërisht antibiotikëve)
Yovita 5 ka në përbërje:
A. LACTOBACILET probiotike (5 bakteret e nevojshme)

Lactobacilet bulgarikus
Lactobacilet sposogenes
Lactobacilet acidophilus
Streptococcus thermophilus
Bifidobacterium bifidum
Laktobacilet dhe fermentet laktike janë përbërësit kryesorë të florës intestinale.
B. FOS probiotik (ushqimi i nevojshëm për bakteret).

Oligosaharide
Shndërrohen nga një proçes hidrolize të inulines. Përshkojnë stomakun dhe zorrën e hollë për tu bërë ushqimi specifik për laktobacilet (efekti Actilight) veçanërisht për lactobacilin bifidum.
Vitaminat e grupit B
Vitaminat e grupit B luajnë një rol specifik në organizëm. Mungesa e njërës prej tyre ose disekuilibri i pranisë së tyre provokojnë çrregullime të tipeve të ndryshme. Këto vitamina i sigurojnë trurit, nervave dhe muskujve funksion normal dhe ndihmojnë prodhimin e rruazave të kuqe të gjakut.
Tharmet e majasë së Birres
I sigurojnë mukozës intestinale aktivitet mbrojtëse dhe imunostimulant.
Tamponet e fosfatit
Kontrollon dhe ul aciditetin duke zhvilluar nje veprim mbeshtetes per fermentet e liofilizuar duke i ndihmuar te kalojne barrieren gastrike.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive