Saturday, October 1, 2016

ABIFLUOR D 3

ABIFLUOR D 3
Fluor e Vitamin D3
Indikacionet:
·         Profilaksi për Caries Dental
·         Mbrojtje nga  Rachitismi
·         Në fazën e rritjes të Neonatëve dhe  Fëmijëve
Ingredientët: Acqua depurata.
Stabilizuesit: Glicerolo.
Densifikuesit: Gomma xantano. Fluoruro di sodio, Vitamina D3.
Rregulluesit e aciditetit: Acido citrico. Aroma : Fruta pylli.
Konservantët: Sodio benzoato, Potassio sorbato.
Mënyra e përdorimit:  
Në latantët e fëmijët: 3-5 pika në ditë.
Pikat mund të pihen direkt ose të holluara me pak ujë.
Të mos përzihet me qumesht,kos apo lëng frutash.
Flakoni duhet tundur para përdorimit.
Kudraindikimi: 
Produkti të mos përdoret në rast mbindjeshmërie të ndonjë ingredienti.
Përkujdesjet : 
Produkti duhet mbajtur larg fëmijëve nën 3 vjeç.
Të mos kalohet doza ditore e këshilluar.
Integratoret nuk janë menduar të përdoren si  zëvendësues të një dietë të ndryshme si dhe mënyrë jetese të ekuilibruar dhe të shëndetshme.
Përdorimi i Fluorit nuk është i këshillueshëm në qofte se përqëndrimi i tij në ujin e pijshëm është më shumë se 0.7mg/l.
Informacion: 
Forma e flakonit është zgjedhur në mënyrë që dozimi i pikave të jete sa më i thjeshtë.

Mënyra e mbajtjes së produktit: 
Data e skadencës ka vlerën për produktin në formën e pa hapur (përdorur), si dhe ruajtur siç duhet.
Produkti duhet të ruhet në vende të freskëta e  pa dritë.
Pesha Netto: 30 ml ℮.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive