Monday, October 10, 2016

Dr. Aurel Zaimi

SpecialitetiGastroenterolog
VendndodhjaTiranë
Edukimi dhe kualifikime:

1994-2000 diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë së Përgjithshme në Universitetin Shtetëror Tiranë.

Shtator 2000 Kursi i Urgjencave Mjekësore i organizuar nga Qendra Kombëtare Shqiptare e EMS, Ministria e Shëndetësisë, USAID, QSU Nënë Tereza, Fakulteti i Mjekësisë.

Janar 2002 – Prill 2002 Kursi i Gjuhës Turke në Akademinë Ushtarake Skënderbej, Tiranë.

Prill 2002 – Korrik 2002 Kursi i Gjuhës Turke në Shkollën e Gjuhëve të Huaja të Ushtrisë Turke në Stamboll.

Shtator 2002-Nëntor 2002 trajnim mjekësor pranë Spitalit Ushtarak GATA Ankara.

Prill 2003 – Mars 2007 Kurs Specializimi Pasuniversitar dhe fitimi i titullit: Mjek Specialist Gastrohepatolog.

Shkurt 2008 diplomuar  në Endoskopinë Digjestive  prej Shërbimit të Endoskopisë digjestive, Departamentit të Gastrohepatologjisë dhe Drejtorisë së QSU “Nënë Tereza”, Tiranë.

Eksperienca Profesionale:

2000 – 2002 Mjek përgjegjës në Regjimentin Ajror, Farkë.

Shtator 2002 – Nëntor 2002  Mjek Specialist në Qendrën e Kontrollit të Aviacionit në Spitalin Ushtarak (GATA) Ankara.

Janar 2003 – Prill 2003  Mjek  Urgjence në Qendrën Studentore Kamëz, Tiranë.

Prill 2003 – Mars 2007 Mjek Specialist në Shërbimin e Gastrohepatologjisë, QSUT “Nënë Tereza”, Tiranë.

Tetor 2004- Mars 2007  Mjek specialist në Endoskopinë Digjestive pranë Kabinetit të Endoskopisë Digjestive nën trajnimin e Prof.Asc.Dr Skerdi Prifti, me një numër të konsiderueshëm të rasteve të ekzaminuara.

Mars 2007 – Mars 2008 Mjek Vullentar pranë Kabinetit të  Endoskopisë Digjestive në qendrën universitare Nënë Tereza Tiranë.

Gjatë periudhës së specializimit pasuniversitar i angazhuar si Asistent në Endoskopinë  digjestive në kabinetet e endoskopisë digjestive të Prof.Asc.Dr.Skerdi Prifti,  Prof.Asc.Dr.Ilir Kajo  dhe  të Prof.Asc.Dr.Ilir Bibolli.

Mars 2008 – Qershor 2010 mjek Gastrohepatolog dhe në Endoskopi digjestive në Durrës International Hospital Mc.Dr.Shiroka.

Dhjetor 2010 –  në vazhdim mjek Gastrohepatolog dhe Endoskopi digjestive në American Medical Center  në Durrës.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive