Saturday, October 15, 2016

Dr. Drin Bardhi

Specialiteti Kardiolog
Vendodhja Kavaje

1990 - 1995 Mjek i Pergjithshem
1996 -1998 Mjek Familje ne Helmes , Kavaje
1998 - 2001 Specializim ne Kardiologji.
Mars - Gusht 2001 , specializim 6 mujor ne ekokardiografi ne Napoli , Itali.
2002 -sot Kardiolog ne spitalin e Kavajes.
2007 - 2013 anetar i KMCAP ne Kavaje

Pjestare ne dhjetra konferenca Europiane Kardiologjike si dhe anetar i ESC.

Nga viti 2002 ka ngritur kliniken e tij "Bardhi".
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive