Saturday, October 15, 2016

Dr. Emiljana Huti (Kolgjini)

Specialiteti Onkolog
Vendndodhja Tiranë

Edukimi:

Maj 2004 Diplomë Specializimi Pasuniversitar me titullin « Mjeke Specialiste, Onkologe», Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Tiranës.
1996-2002 Fakulteti i Mjekësisë Universiteti i Tiranës, dega Mjekësi e Përgjithshme, diplomuar me titullin « Mjeke e Përgjithshme ».Nota mesatare 8.3

Eksperienca profesionale:

Nga 2007 – vazhdim Onkologe, në Departamentin e onkologjisë, pranë Spitalit Amerikan, Tiranë.
2004  – 2007 Mjeke ordinatore, pranë Spitalit Onkolgjik, Qendra Spitalore Universitare « Nënë Tereza », Tiranë.
2002- 2004 Mjeke Familje pranë Qendrës shëndetësore të Komunës Orenje .

Trajnime dhe Kualifikime:

Shtator 2008 Masterclass  në Onkologjinë Klinike e organizuar nga Shkolla Euro-Arabe e Onkologjisë Kajro, Egjipt.
Shkurt  2009 Kurs pranë Seksionit të Radiologjisë Invazive në Departamentin e Radiologjisë në Universitetin Baskent Turqi në Biopsi Perkutane dhe Sisteme Portacath.
Mars  2009 Masterclass  në Onkologjinë Klinike e organizuar nga ESO (Shkolla Europiane e Onkolgjisë) dhe ESMO (Shoqata Europiane e Onkologjisë) Sintra Portugali.
Korrik  2009 Konferenca/Kursi  Education Cancer Convention  Lugano Zvicër.
Shtator  2009 Seminaret e Onkologjisë , (Salzburg Weill Cornell Seminares ) Austri.
Prill 2010 Konferenca/Kursi  Education Cancer Convention me temë “Të rejat në Hemato-Onklogji ” Lugano Zvicër.

Pjesmarrje në konferenca dhe seminare të rëndësishme:

23-25 Prill  2009 Interkonferenca e dytë e Kancerit të Gjirit Sarajevo, Bosnjë -Hercegovina
10-12 Shtator 2009 Seminari i tretë i shkollës Ballkanike të onkologjisë me temë “ Imunoterapia dhe Gene-terapi në Kancer. ” Volos Greqi
16-19 Mars 2011 Konferenca e Kancerit të Gjirit St.Galen Zvicër
29-30 Prill 2011 Konferenca e Parë Mediterane e Tiranës “Të rejat në Prevenimin Diagnostikimin dhe trajtimin e Kancerit Tiranë, Shqipëri

Publikime:

Qershor 2009 “Colon Carcinoma  ” Annals of Oncology” ISSN 0923-7534
Tetor  2009 “Rast Klinik .Një Grua 37 vjecare e diagnostikuar me karcinomë me qeliza si unazë me gur të kolonit ”Libri i Abstrakteve Konferenca e 17 Kirurgjikale
Prill  2010 “Primary hepatic low-grade B-cell lymphoma ” EJC Volume 8 No.4
Tetor  2010 “Rast Klinik – Kancer Bilateral i gjirit i cili përgjigjet shumë mirë ndaj terapisë kimioterapi neoadjuvante me Docetaxel dhe Epirubicin ” Konferenca e 19. Kirurgjikale Libri i abstrakteve.
Prill 2011 “Roli i MRI në diagnozën stadifikimin, trajtimin dhe ndjekjen e kancerit të gjirit” Konferenca e Parë Mediterane e Tiranës. Libri i abstrakteve
Prill 2011 “Roli i MRI në diagnozën stadifikimin, trajtimin dhe ndjekjen e kancerit të endometrit dhe qafës së mitrës” Konferenca e Parë Mediterane e Tiranës. Libri i abstrakteve
Bashkëautore në Librin ONKOLOGJIA KLINIKE
Anëtare e ESMO (Shoqata Europiane e Onkologjisë)
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive