Saturday, October 15, 2016

Dr. Esmeralda Angjeli

SpecialitetiMjek i Përgjithshëm
VendndodhjaTiranë
Edukimi:

2002 – 2009 Fakulteti Mjekësisë, profili Mjekësi e Përgjithshme, Tiranë.
Diplomë nga Fakulteti i Gjuhëve të Huaja për gjuhën angleze.

Trajnime dhe Kualifikime:

Çertifikatë nga “ Physical examinations Neurology ” për Seminarin mbi Ekzaminime në Neurologji.
Çertifikatë për pjesëmarrje në Konferencën e 14-të Mediko Kirurgjikale.
Çertifikatë për pjesëmarrje në Konferencën e 14-të ORL.
Perfundim stazhi pranë Poliklinikës Nr 9 Tiranë.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive