Wednesday, October 12, 2016

Dr. Fjona Nasto

SpecialitetiNefrolog
VendndodhjaTiranë
NEFROLOGE

Mjeke Nefrologe në Shërbimin e Hemodializës dhe Transplanteve Renale (2008-në vazhdim)

Specializim intensiv afatgjatë në Spitalin “Tenon”, në Klinikën e Transplanteve Renale dhe Urgjencave Nefrologjike, Paris, Francë (2007-2008)

Specializim në Degën e Nefrologjisë, pranë QSUT-së, Tiranë (2005-2008)

Mjeke Familje, Korçë (2003-2005)

Studime në Mjekësi të Përgjithshme në Universitetin e Tiranës, Tiranë (1997-2003)
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive