Saturday, October 15, 2016

Dr. Jorida Kuçaj (Alimadhi)

Specialiteti Reumatolog
Departamenti Reumatologji

Edukimi:

2000-2006: Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Mjekësisë, diplomuar si Mjeke e Përgjithshme.

2008-2011: Specializim në degën Rheumatologji pranë Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza” Tiranë.

Eksperienca pune:

2006-2008: Mjeke familje në poliklinikën e Kuçovës.

2008-2011: Mjeke specializante në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, shërbimi i Rheumatologjisë.

Mars 2011- në vazhdim: Mjeke Rheumatologe në Spitalin Amerikan Tirana1.

Konferenca dhe trajnime:

Maj 2007: Trajnim për Mjek Familje, Transformim 2007 në Durrës

Tetor 2007: Konferenca Mediko-Kirurgjikale, Tiranë

Dhjetor 2007 – Mars 2008: Trajnim 3-mujor për mjekësinë e familjes organizuar nga Ministria e Shëndetësisë.

Tetor 2008: Konferenca Mediko-kirurgjikale, Tiranë

Dhjetor 2009: Konferenca e parë e Dermato-Venerologjisë shqiptare.

Qershor 2010: Konferenca e parë Kombëtare e Rheumatologjisë.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive