Saturday, October 15, 2016

Dr. Klodian Hyka

SpecialitetiMjek i Përgjithshëm
VendndodhjaTiranë
Edukimi dhe trajnimet:

1995 – 1999 Shkolla e mesme publike “ Bektash Sopiku “ – Kutalli

2005 – 2011 Fakulteti i Mjekësisë Tiranë-Shqipëri. Dega Mjekësi e përgjithshme.

Dhjetor 2011- Mars 2012 Trajnim në Spitalin Amerikan në Reanimacion.


Eksperience Pune:

2012- e në vazhdim Mjek Urgjence në Spitalin Amerikan
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive