Monday, October 10, 2016

Dr. Pal Xhumari

SpecialitetiHematolog

EDUKIMI

1967 – 1972 Fakulteti i Mjekesise , UT, Mjek i Pergjitheshem

1973 – 1974 Specialist Patolog i Pergjitheshem

1997 – 1978 Specialist Hematolog

1979 – 1982 Studime pas universitare ne Hematologji ( Paris , France )EKPERIENCE PUNE

1973–1974 Specializim ne Patologji te pergjithshme ,Spitali Nr 1

1974-1976 Mjek patolog ne Urgjencen e Qytetit te Tiranes

1977-1978 Specializim ne Hematologji , FM , Sp N 1

1979 -1982 Studime pas universitare , Hotel – Dieu, Paris, France

1983 Specilist Hemaolog ne Klinike e Hematologjise ,Sp N 1, Tirane

1983–1988 Pedagog i jashtem ne lenden e hematologjise ,FM, UT

1988 Pedagog i brendeshem ne lenden e hematologjise, FM,UT

1988 Shef i klinike dhe i lendes se hematologise

1991 Shef i katedres Endokrinologji,Hematologji,Alergologji,Imuno.

1992 Shef i Sherbimit Hematologji – Propebeutike

1996-2014 Shef i Sherbimit te Hematologjise Aktiviteti Shkencor

1988 –1996 Anetar i Keshillit Shkencor te FM

1994 –2015 Anetar i KMCAP Epror

1995–2014 Anetar I Komisionit te Rimbursimit te Barnave ,M SH

2000-2005 Antar i komisionit Organizativ i te koferencave te Shoqates se Mjekesise Interne.

1993–2006 Kryetar i Shoqates se Hematologji – Transfuzion te Shqiperise

1996–2006 Anetar i Komitetit Kombetar te Transfuzionit te Gjakut
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive