Tuesday, November 1, 2016

Beta Carotene 10.000 lU (soft gel kapsula)

Beta Carotene është provitaminë i cili kur futet në organizëm shndërrohet në vitaminë A.
Kjo provitaminë i përket familjes te karotenoidit i cili ka potencial të lartë antioksidativ i cili e mbron organizmin nga ndikimet e radikaleve të lira dhe plakjes para kohës.

Përmbajtja: Beta Carotene ( vitaminë A) 10.000 lU.
Efekti terapeutik:

Është i nevojshëm për mbajtjet e shëndoshë të lëkurës dhe flokëve;
Mbron nga rrezet ultraviolete;
Ndihmon te rastet me tumor të lëkurës;
Për shikim të mirë;
Për rritjen dhe zhvillimin e eshtrave;
Përmirëson imunitetin.
Përdorimi: 1 Soft Gel në ditë të shoqëruar me ujë.

Paketimi: 100 Soft Gel.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive