Tuesday, November 1, 2016

Biolactiv (bustina)

Biolactiv (bustina)

Biolactiv është një integrues ushqimor që përdoret për rikthimin në normalitet të florës intestinale pas dhe gjatë trajtimit me antibiotikë të ndryshëm kur ka probleme digjestive, nivel kolesteroli i lartë dhe riinfektimet vaginale.

Përbërja
10 bustina.

Përse përdoret Biolactiv?
Biolactivi përdoret si shtesë ushqimore gjatë problemeve intestinale, ndihmon sistemin imunitar dhe për një shëndet të mirë.

Përbërja

Përbërja Për dozë, 1 bustinë %RDA/ doza ditore e rekomanduar.
Vitamin B6 0.72mg 36
vitamin B1 0.50mg 36
Vitamin B12 0.36µg 36
Acid Folik 0.07mg 36
Laktobacile Total 36
(Lactobacillus bulgaricus ( qeliza të gjalla -
Lactobacillus coagulans jo më -
Lactobacillus acidophilus pak -
bifido bacterium bifidum, se -
Streptococcus thermophiles) 1.5*109  ). -
Mënyra e përdorimit
1-2 bustina në ditë.
Bustinat treten në 1/2 gote ujë dhe pihen ose hapet bustina dhe hidhet menjëherë në gojë.

Përbërës të tjerë:
Fruktozë, aromë kajsie,

përbërës antiagregues:
stearate magnezi, silicon dioxide.

Ruajtja
Të ruhet në vend të thatë dhe të freskët.
Të ruhet nën temperaturën 30 Gradë Celcius
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive