Wednesday, November 2, 2016

Capill Venogel

Përbërësit
Ujë, Ciclomethicon, Dimethicon copolyol, C 12-15 alkyl benzoate, Glycerine, Ribes nigrum (ekstrakt nga Ribes nigrum), Citrus limonum (ekstrakt nga citrus), Diosmine, ekstrakt nga Molilotus officinalis (red clover blossom ectract), Menthyl lactate, Lecithin, Phophatidylcoline, Ascorbyl palmitate, Menthol, C13-14 isoparaffin, Disodium edta, Acid Hydroxystearic, Tocopherol, Polyethylene glycol, Sodium hydroxide, Tridetech-6, acid Citric, Polyacrylamide, Peg-40 hydrogenated castopr oil, Ppg-26-bteth-26, Laureth-7, Acrylates/c 10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Imidazolidinyl urea, Potassium sorbate, Sodium benzoate.

Indikacionet
I indikuar për të zvogëluar proçeset irritative mbas terapisë sklerotizante.
Përdoret për përgatitjen lokale në ndërhyrjet e kirurgjisë estetike e plastike.
Sistemi i qarkullimit lejon penetrimin e shpejtë të principeve aktive të këtyre ekstrakteve.
Principet aktive janë të organizuar në liposome, mikroelemente të cilët lejojnë ruajtjen e principeve aktive nga degradimi dhe favorizojnë penetrimin në nivelin kutan.
Capill venogel është gjithashtu i indikuar në terapinë kundër hemorroideve, qofshin ato eksterne apo interne.
Në terepinë post operatore të hemorroidektomise për të zvogëluar gjakderdhjen.

Mënyra e përdorimit
Të aplikohet në zonën e interesuar me anë të një masazhi të lehtë me drejtim nga poshtë lart.
Përbërja e vecantë bimore e Capill Venogel lejon që të përdoren çorape elastike për këmbë me çrregullime veno-limfatike.

Doza
Të aplikohet në zonën e interesuar dy ose më shumë herë në ditë sipas këshillës së mjekut.

Kujdes
Të mbahet larg vendeve të arritshme prej fëmijëve.
Për përdorim të jashtëm.
Nuk përmban alkool.
Nuk përmban ngjyrues të sintezës.

Këshilla
Për të rritur efektin rifreskues këshillohet që produkti të mbahet në frigorifer, duke patur kujdes që të mos arrihet nga fëmijët.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive