Wednesday, November 2, 2016

Colostrum (kapsula)

Colostrum është sinonim i qumështit  të  parë  të  nënës ose qumështit aktiv imunologjik i cili është i pasur me imunoglobulina, laktoferin, aminoacide, faktorë për rritje dhe zhvillim, dhe substanca tjera te rëndësishme për organizmin.
Ky ekstrakt izolohet nga qumështi i lopëve të cilat mbahen në ferma ku ushqehen me ushqime organike.

Përmbajtja:
Colostrum 480 mg, (25% immunoglobulins).

Efekti terapeutik:
Sëmundjet autoimune ( alergjitë, astma, artriti reumatik, lupus, sklerozën multiple, sëmundja Alzaimier);
Rritë  imunitetin, mundëson mbrojtjen e organizmit nga viruset dhe bakteret;
Ndihmon te sëmundjet kronike diabeti, sëmundjet e zemrës, kolitisi, lodhjet kronike;
Ndihmon rritjen dhe zhvillimin;
Rrit  oreksin, posaçërisht ndihmon te fëmijët me zakone jo të mira  të ushqimit;
Ndihmon në formimin e masës trupore.

Dozimi:
të merret një deri në tre kapsula në ditë  të shoqëruar me ujë në stomak të zbrazet.

Paketimi: 60 Kapsula.

Mënyra e ruajtjes
Të ruhet në vend të thatë e larg lagështisë.
Të ruhet nën temperaturë 30 Gradë Celcius.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive