Wednesday, November 2, 2016

Condrocoat (karamele)

Integrues, përmbajtja 300 mg kondroitine sulfat.

Indikacionet
Degjenerimet  kartilaginoze me origjinë të ndryshme si:

Post-traumatike;
Sëmundja e pleqërisë;
Sportet e ndryshme.
Mënyra e përdorimit
Rekomandohet përdorimi i një karamele Condrocoat në ditë për të paktën 3 muaj me rradhë e shoqëruar me një dietë ushqimore  të ekuilibruar dhe të larmishme.

Mënyra e ruajtjes
Ruajeni në vend të thatë larg lagështisë.
Mbajeni nën temperaturën 30 Gradë Celcius.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive