Wednesday, November 2, 2016

CORTISAL

Krem me përmbajtje salicilat propilenglikoli (10g) dhe prednisoloni (0.5 g).

Efekt antalgjik dhe antiinflamatorë.

Aplikohet 2 ose 3 herë në ditë duke e shoqëruar lyerjen me një masazh të butë.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive