Wednesday, November 2, 2016

CUTISAN

Lënda aktive: Triclocarban (1 g).

Indikacionet:

Thith lagështirën dhe së dyti ndihmon në shërimin e infeksionit mykotik.

Vepron ndaj baktereve gram pozitive dhe ndaj Candida albicans.

Përdorim:

Në varicele te fëmijët.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive