Saturday, November 5, 2016

Digestal (tableta)

Përmbajtjet   1 Tablet   100g   %PDU*
Enzimat proteolike  900 EPj    187 900 EPj  /
Enzimat Amilolitik  12 000 EPj   2 500 000 EPj  /
Enzimat Lipolitik  10 000 EPj   2 083 333 EPj  /
Extrakt biliar gjedhi  25 mg    5 208 mg  /

* PDU-nuk është arritur të vërtetohet  akoma marrja e përditeshme e rekomanduar

Përbërësit të tjere: saharoze, polimere Anionic e acidit methacrylic dhe esteret e tij, një mjet për rritjen e kapacitit prej: celulozë microcrystalline, stabilizator me: Polyvinylpyrrolidone K-25, përbërës kundër forcimit: Talk, stabilizator me: stearate magnez, një mjet për lustrim: 6000 macrogol, korigens shije me: vanilje, ngjyra: E 171, E 172

Vetit nutritive dhe   1 Tablet    100 g
Energjetike
Proteina    0,34 g     70,83 g
Karbohidratet    0,07 g     14,27 g
Yndyra     0,00 g     0,00 g
Vlera ushqyese    6,8 kJ/1,7 kcal    1421 kJ/343 kcal

Efekti
Shtojcë ushqimore Digestal  përmban enzima pankreatik të nevojshme për  tretje, të proteinave dhe karbohidrateve, përmbajtjës së përditëshme ushqyese.
Tëmthi ndihmon në proçesin e emulgimit të yndyrerave, me të cilën lehtëson tretjen.
Tabletat Gastrorezistente acidorezistente janë të veshura me një shtresë e cila mbetet e pa hapur në mjedisin acid të stomakut, dhe hapet kur produkti arrin në zorrën e hollë.
Lirimin e përbërësve aktivë dhe efektet fillojnë menjëherë pas shpërndarjes së shtresës acidorezistente.
Digestal pilula Gastrorezistente mund të çojë në zbutjen dhe rregullimin e çrregullimeve në tretje, që rezulton nga funksioni i dëmtuar i pankreasit.
Digestal tableta Gastrorezistente janë të rekomanduara për çrregullime të pankreasit dhe gjendjes pas ndërhyrjeve kirurgjikale të stomakut, pankreasit, zorrës së hollë dhe qeskës së tëmthit .

Mënyra e aplikimit
3 herë në ditë nga 3 tableta Gastrorezistente gjatë ose menjëherë pas ngrënies.
Tableta duhet të gëlltitet ne tërësi ose te pa përtypura  me me pak lëngje.

Vërejtje
Shtesat ushqimore nuk mund të përdoren si një zëvendësim për mënyra të ndryshme ushqimore.

Paralajmerim
Nuk duhet të tejkaloni dozën e rekomanduar.
Digestal tableta Gastrorezistente nuk duhet të përdoret nga njerëz alergjike ndaj çdo përbërës të produktit. Njerëzit me diabet Digestal â Gastrorezistent tableta mund të përdoren vetëm pas konsultimit me mjekun.
Kalimi i përshpejtuar i metabolizmit dhe diarre janë të mundshme kur  merren doza më të larta të produktit.
Nivelet më të larta të acidit urinës në gjak dhe urinë janë të mundshme kur  merren doza të larta të produktit.
Tek fëmijët me fibrozë cistike nga 3 deri 13 vjet, doza të larta Digestal  tableta gastrorezistente mund të çojë në zhvillimin e strukturave fijor në dy pika.
Ky produkt nuk është i rekomanduar për njerëzit me mëlçi te demtuar dhe sëmundjet e kanaleve të tëmthit.

Menyra e ruajtjes
Te ruhet ne temperatur mbi 25 º C, në paketën  origjinale për të mbrojtur nga drita dhe lagështia.
Mbani larg arritjes së fëmijëve.

Paketimi
Paketim nga 30 tableta gastrorezistente.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive