Tuesday, November 8, 2016

Drenalisin (tableta)

Integratorë me vitaminë B6, kalium, gingko biloba, centella asiatica, gështenja, rusco, rutina, meliloto,  bioflavonoide, luleradhiqe, lespedeza.

Dozimi:
2x1tab. ose 3×1 tab. në ditë pas ushqimit me një sasi të mjaftueshme uji (200ml ujë).

Indikacionet:

Indikohet në të gjitha rastet e mbajtjes së lëngjeve që vjen si pasojë e një qarkullimi të keq,mbipeshës,përdorimit të kontraceptivëve oralë,ciklit menstrual, duhanit,menopausës etj. dhe që manifestohen me ndjenjën e lodhjes, shtrëngime dhe dhimbje në ekstremitetet e poshtme, ngërçeve muskulare etj.
Nuk këshillohet të përdoret gjatë shtatëzanisë.

Ruajtja
Të ruhet në vend të thatë larg arritshmërisë së fëmijëve.
Të ruhet nën 30 Gradë Celcius.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive