Thursday, November 10, 2016

Ferotec

Ferotec është një shtesë ushqimore e përbërë prej Vitaminës C, Hekurit dhe Acidit Folik i nevojshëm për të plotësuar mungesat ushqimore ose nevojat e shtuara të këtyre përbërësve.
Vitamina C bën të mundur rritjen e përthithjes në zorre të hekurit dhe acidit folik.

Përbërja:
Fruktozë, Ujë, Glukonat Hekuri, Acid Askorbik, Acid Folik.

Konservues:
Pottassio sorbato. Rregullues i aciditetit: Acid Citrik.

Mënyra e përdorimit:
Këshillohet marrja e 3ml të barabartë me 60 pika (30×2 ose 20×3) në ditë të tretura me lëng sipas dëshirës ose të tretura në një ushqim të lëngshëm.

Mosha Meshkuj Femra Shtatezani Laktacion
7 deri 12 muajsh 3×15 pika 3×15 pika N/A N/A
1 deri 3 vjeç 3×12 pika 3×12 pika N/A N/A
4 deri 8 vjeç 3×14 pika 3×14 pika N/A N/A
9 deri 13 vjeç 3×11 pika 3×11 pika N/A N/A
14 deri 18 vjeç 3×15 pika 3×21 pika 3×38 pika 3x 14 pika
19 deri 50 vjeç 3×11 pika  3x25pika 3×38 pika 3×13 pika
51+ vjeç 3×11 pika 3×11 pika N/A N/A
Paralajmërime dhe masa paraprake:
Të mbahet larg fëmijëve më të vegjël se 3 vjeç.
Mos kaloni dozën ditore të këshilluar.
Përbërësit nuk shërbejnë për zëvendësimin e një ditete të shumëllojshme.
Këshillohet të tundet mirë produkti përpara përdorimit.
Produkti të ruhet në një vend të freskët dhe të thatë duke evituar ekspozimin e tij në temperature të larta.
Data e skadencës i referohet produktit të ruajtur në mënyrë korrekte dhe në paketimin e tij original.
Fundërrimi në paketim nuk indikon në asnjë mënyrë cilësinë e produktit.
Pas hapjes të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet maksimumi pas 15 ditësh.

Paketimi: 50ml

Prodhuar nga : Laboratorio Fitolife s.r.l

Kompani me sistem cilësie të çertifikuar nga DNV=UNI EN ISO 9001/2008=

Shpërndarës ekskluziv: ADEL FARMA SRL, ITALI
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive