Wednesday, November 9, 2016

Glucosamine, Chondroitin & MSM (tableta)

Formula e avancuar për lëvizje të lehtë, fleksibile dhe pa dhimbje për të gjitha moshat.

Kjo formulë tre në një për nyje të shëndetshme përmban ushqim për ndërtimin e kërcit si glukosaminë, kondroitin dhe MSM si burim i vlefshëm natyror i sulfurit organik i cili është mineral esencial për ligamente dhe inde tjera vitale te nyjeve.

Trupi ynë ka më shumë se 140 nyje të ndryshme dhe nëse duam ti ruajmë ato dhe të kemi lëvizje fleksibile dhe pa dhimbje ju rekomandojmë preparatin nga Swanson Health Products me doza të shkëlqyeshme prej 750 mg Glukosaminë, 600 Kondroitin dhe 400 MSM.

Përmbajtja:

GLUCOSAMIN 750 mg, CHONDROITIN 600 mg dhe MSM 400 mg.

Efekti Terapeutik:

Eshtra dhe nyje;
Ndryshimet reumatike të nyjeve;
Osteoartriti;
Te lëvizjet e vështirësuara dhimbjet dhe kontrakturat e nyjeve;
Parandalues i dëmtimeve degjenerative te strukturave kockore dhe nyjeve;
Te lëndimet e nyjeve dhe traumat te sportistët.
Dozimi:
Të merren tre tableta dy herë në ditë shoqëruar me ujë dhe ushqim për dy 60 ditët e para pastaj vazhdoni nga një herë nga tre tableta në ditë.

Paketimi:

120 Tableta.

Ruajtja
ky produkt nuk kërkon kushte të veçanta ruajtje.
Të ruhet nën 25 Gradë Celcius.
Të ruhet larg arritjes së fëmijëve.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive