Saturday, October 1, 2016

B

 1. Bacacil (tableta)
 2. Bacasint (tableta)
 3. Bactogram (tableta)
 4. Bactrin (tableta)
 5. Bamic (ovula vaginale)
 6. Bart (tableta)
 7. Batixim (Injeksion IM, IV)
 8. Benzyl Benzoat (emulsion antiparazitik)
 9. Berlipril 10 (tableta)
 10. Berlocid (tableta)
 11. Beta Carotene 10.000 lU (soft gel kapsula)
 12. Betadine 1% (solucion për lëkurë)
 13. Betadine 10% (pomadë)
 14. Betadine 10% (tretësirë për lëkurë)
 15. Betadine 200mg (ovula vaginale)
 16. Bethagen (krem)
 17. Bierhefe
 18. Bio Kcit Forte (bustina)
 19. Bio Kmag (bustina)
 20. Bioarginina (tretësirë)
 21. BIOGAZE
 22. Biolactiv (bustina)
 23. Bisalax 5mg tableta
 24. Biseko (solucion për infuzion)
 25. BISOL 10 mg tableta të veshura me film
 26. Bisoprolol (tableta)
 27. Bospyrin (tableta)
 28. Bostrombin (gel)
 29. Bromheksine
 30. Bronchobos 2.5% (shurup)
 31. Bronchobos 375mg (kapsula)
 32. Bronchobos 5% (shurup)
 33. Bronco Balsamina (shurup)
 34. Bronles 125mg / 5ml 250mg / 5ml (tretësirë orale)
 35. Bronles 375mg (kapsula te forta)
 36. BRUFEN
 37. BRULEX
 38. Brumixol (ovul dhe crem vaginal)
 39. Brunac (pika)
 40. Bruxicam (kapsula dhe suposte)
 41. Buccotherm (për higjenë orale)
 42. Buscofar (tableta)


Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive