Saturday, October 15, 2016

Dr. Admirim Bame

Specialiteti Endokrinolog
Vendodhja LUSHNJE

Ne vitin 1994 perfundon studimet ne degen Mjekesi e Pergjithshme ne Fakultetin e Mjekesise Tirane.Ne 2004 specializohet ne Endokrinologji.

Eshte anetar i shoqatave kombetare te Endokrinologjise dhe Diabetit si dhe anetar i shoqates Europiane per studimin e Diabetit EASD dhe shoqates Europiane te Endokrinologjise.

Pjesemarres aktiv ne koferencat shkencore kombetare dhe nderkombetare.

Aktualisht eshte shef i sherbimit te Patologjise ne spitalin Lushnje
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive