Saturday, October 15, 2016

Dr. Enkelejda Gjata

Specialiteti Alergologji - Imunologji klinike
Vendodhja LUSHNJE

Anetare e Shoqates Shqiptare te Alergologjise dhe Imunologjise Klinike, Shoqates Europiane te Alergologjise dhe Imunologjise Klinike EAACI. Pjesemarrese ne te gjitha konferencat shkencore te organizuara nga Shoqata Shqipetare e Alergologjise dhe imunologjise Klinike nga 1998 e ne vazhdim.

Gjithashtu pjesemarrese ne disa konferenca te EAACI dhe shoqatave te tjera Europiane
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive