Saturday, October 15, 2016

Dr. Ardian Qosja

Specialiteti Pneumolog
Departamenti Pneumologji

Shkollimi:

1982 – 1986 Shkolla e mesme mjekësore “ Jani Minga “ në Vlorë.
1986 – 1993 Shkolla e lartë e Mjekësisë, Tiranë me titull Mjek i Përgjithshëm.
2004 – 2008 Specializimin në degën e Pneumologjisë pranë Klinikës së Sëmundjeve të Aparatit Respirator në Universitetin e Modenas (Itali),ku jam aktivizuar me:

Aktivitetet e repartit (degenza ordinaria)
Ambulatorin ( amb.e diagnostikim,terapi,parandalimin e TBC;amb. e oxigjenoterapis në shtëpi; amb. e ventilimit në shtëpi; amb. e asmologjisë dhe alergologjisë ; amb. e studimit të gjumit (apne noturne).
UTIR – terapia intensive/sub-intensive respiratore
Day – Hospital (përfshirë edhe day-hospital onkologjik)
Repartin e Endoskopisë ku kam asistuar në Bronkoskopitë diagnostikuese dhe Bronkoskopitë operative (rigide) në S.O.
Eksperienca profesionale:

1996 – 2001 Ndihmës mjek në Reanimacionin e Kardiokirurgjisë pranë Hesperia Hospital Modena – ITALI
2001 – 2004 Ndihmës mjek në Pronto Soccorso (Urgjencë), Spitali Civil Sassuolo ( MO) – ITALI
2008 – 2010 Ndihmës anestezist në S.O . Ospedale di Gorizia ( Trieste ) – ITALI
2010 – 2012 Mjek Pneumolog – Bronkolog, Spitali Hygeia – Tiranë. Mjek Pneumolog në Departamentin Ambulator, si dhe me Bronkoskopitë.
2012 Spitali Amerikan II. Aktualisht punoj si Mjek Pneumolog – Bronkolog pranë Spitalit Amerikan II
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive