Saturday, October 15, 2016

Dr. Enkelejda Afiani

Specialiteti Pneumolog
Departamenti Pneumologji

Edukimi:

1997 – 2003 Diplomuar në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Mjekësisë, Dega Mjekësi e Përgjithshme
1993 – 1997 Shkollë e Mesme e Përgjithshme

Eksperienca profesionale dhe Kualifikime:

Maj 2011 Trajnimi për bronkoskopi dhe apnenë e gjumit, Spitali Universitar Ankara, Turqi
Maj 2010 Asistente ekzekutive pranë MRDC
Dhjetor 2009 Pneumologe pranë Spitalit Amerikan Tiranë
2005 – 2010 Studime Postuniversitare pranë Departamentit të Pneumologjisë në Spitalin Universitar “Shefqet Ndroqi”, Tiranë, Dega Pneumologji
2003 – 2005 Mjeke e përgjithshme në Lezhë

Anëtare në:

Shoqatën e Pneumologëve Shqipëtar
Shoqatën Respiratore Europiane
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive