Saturday, October 15, 2016

Dr. Areda Cara

Specialiteti Mjek i Përgjithshëm
Vendndodhja Tiranë

Edukimi:

2000-2004 Kolegji Turk “Mehmet Akif” Tirane

2004-2010 Mjekesi e Pergjithshme. Fakulteti I Mjekesise. Universiteti I Tiranes

Kam marre pjese ne konferencat e meposhtme:

Konferenca 19 Kirurgjikale Shqiptare.

Metodat moderne te kirurgjise gjinekologjike, diagnozes prenatale dhe trajtimit te fertilitetit.

Standartizimi I mjeksise laboratorike ne funksion te nje diagnoze.

Ceshtje moderne ne diagnostikimin dhe trajtimin e kancerit te gjirit.

Diabet forum 2012.

Konferenza 20  kirurgjikale shqiptare.

Konferenca e 9 Kombetare e Dhimbjes.

Ekokardiografia Transezofagale.

Simpoziumi i 10-te i Javes Urologjike ne Shqiperi.

Parandalimi dhe kapja e hershme  e semundjeve joinfektive: semundje kardiovaskulare dhe kanceri I gjirit.

Anemia Ndryshimet ne gjakun periferik.

Trajtimi multidisiplinar i abuzimit me drogat dhe alkoolin.

Varesia nga substancat dhe personeli shendetesor.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive