Saturday, October 15, 2016

Dr. Areti Pojani

SpecialitetiMjek i Përgjithshëm
VendndodhjaTiranë
Edukimi:

2002 perfundim I Shkolles  se mesme e përgjithshme “Babe Dude Karbunara” Berat

2009 perfundimi I Studimet e larta ne Fakultetin e mjekesise  ,Tirane – Departamenti i Mjekësisë, dega Mjekësi.

Kam marre pjese ne konferencat e meposhtme:

Ophalmology in Primary Care

Patologjite kardiake dhe patologjite endokrine

Ndertimi i kapaciteteve te punonjesve te shendetesise per t’ju pergjigjur me efektivitet viktimave te dhunes me baze gjinore

Trombembolia Pulmonare

Patologjite me te shpeshta ne sherbimin ambulator dhe risite ne mjekim

Konferenca 19 Kirurgjikale Shqiptare

Metodat moderne te kirurgjise gjinekologjike, diagnozes prenatale dhe trajtimit te fertilitetit

Konferenca kombetare e ist-ve

Strategjite kombetare per kontrollin dhe ndjekjen e artritit reumatoid dhe osteoporozes

Standartizimi I mjeksise laboratorike ne funksion te nje diagnoze

Konferenca e pare e Poliklinikes Nr. 3 Tirane

Ceshtje moderne ne diagnostikimin dhe trajtimin e kancerit te gjirit

Diabet forum 2012

Konferenca e 2-te  kombetare e Reumatologjise

Konferenza 20  kirurgjikale shqiptare

Konferenca e 9 Kombetare e Dhimbjes

Ekokardiografia Transezofagale

Simpoziumi i 10-te i Javes Urologjike ne Shqiperi

Parandalimi dhe kapja e hershme  e semundjeve joinfektive: semundje kardiovaskulare dhe kanceri I gjirit

Anemia Ndryshimet ne gjakun periferik

Trajtimi multidisiplinar i abuzimit me drogat dhe alkoolin

Varesia nga substancat dhe personeli shendetesor

Eksperienca Profesionale:

Dhjetor 2009 – Mars 2011  ne pozicionin e mjekut dhe drejtoreshe ne  Qendren Shendetesore Roshnik.

Dhjetor 2009 – Mars 2011  sherbim prane urgjences se Spitalit Rajonal Berat,sherbimit pediatric.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive