Saturday, October 15, 2016

Dr. Arjeta Dedej

SpecialitetiNefrolog
VendndodhjaTiranë


Mjeke në Shërbimin e Hemodializës dhe Transplanteve Renale (2008-në vazhdim)

Mjeke në Check-Up pranë Spitalit Amerikan (2007-2008)

Specializim Intensiv për Hemodializë në Spitalin Universitar, Ankara, Turqi

Mjeke Familje, Kavajë (2005-2007)

Studime në Mjekësi të Përgjithshme në Universitetin “Ege”, Izmir, Turqi (1998-2004)
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive