Saturday, October 15, 2016

Dr. Besmir Bulku

SpecialitetiMjek i Përgjithshëm
VendndodhjaTiranë

Arsimimi:

Shtator  2001 –  Qershor 2005 Shkollë e Mesme e Përgjithshme “ Andon Z. Cajupi”

Tetor 2005 – Korrik 2011 Diplomuar në: Universitetin e Tiranës, Fakultetin e Mjekësisë; Mjekësi e Përgjithshme

Trajnime dhe pjesëmarrje:

Anëtar i YEU Albania  (Youth for Exchange and Understanding) (Organizate rinore e KE)

01 Dhjetor 2011 – Maj 2012  Praktikë: QSUT:  Klinika e Kardiologjisë/ Kardiokirurgjisë

05 Shtator 2011 – 30 Nëntor 2011 Praktikë , Poliklinika Nr. 10  Tiranë

11 – 12 Dhjetor 2010 Konferenca e Kardiologjisë : “Sëmundjet  kardiovaskulare në moshën e tretë”

13 -27 Gusht 2010 YEU International Youth Convention “Creative Mathematics in Multicultural Europe, Young people – (borders + barriers) = Peace + Understanding”, Ukrainë

9 Prill 2010 Konferenca e Sëmundjeve infektive: “ Toksikoinfeksionet ushqimore dhe siguria në ushqim”

8 Nëntor 2009 Seminar i Mjekësisë  Interne organizuar nga “Future Doctors Network” një grup doktorësh dhe studentësh nga Universiteti Witten/Herdecke Germany.

7 Nëntor 2009 Konferenca e dytë e Shoqatës Shqiptare të Echokardiografisë
Tetor 2009 Konferenca 17 Kirurgjikale Shqiptare

19 Nëntor 2007 Seminar : “Shëndeti riprodhues dhe metodat kontraceptive”
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive