Monday, October 10, 2016

Dr. Avni Koçi

SpecialitetiAneztesist-Reanimator
DepartamentiAnesteziologji
VendndodhjaTiranë
Edukimi:

1982 – 1985 specializim pasuniversitar Fakulteti i Mjekësisë me titullin mjek  “anesteziolog – reanimator”

1972 – 1977 Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Mjekësisë, me titullin, “ Mjek i Përgjithshëm”

1968 – 1972 Shkolla e Mesme Mjekësore “Jani Minga” Vlorë

Eksperienca Profesionale:

2010 – në vazhdim pjesëmarrës në kualifikime të ndryshme të organizuara nga Ministria e Shëndetësisë dhe departamenti i anestezi – reanimacionit

2005 – 2007 N/Drejtor, teknik i Drejtorisë  së Shërbimit Spitalor, Librazhd

1985 – 2005 Drejtor i Drejtorisë së Shëndetit Publik, Librazhd

1985 Mjek anesteziolog – reanimator, Spitali Rajonal Librazhd

Anëtar i Urdhërit të mjekut dhe shoqatës së Mjekëve anesteziolog-ranimator te Shqiperise.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive