Monday, October 10, 2016

Dr. Enton Bregasi

SpecialitetiAneztesist-Reanimator
DepartamentiAnesteziologji
VendndodhjaTiranë
ANESTEZIST-REANIMATOR

Fakulteti i Mjekesise, Universiteti i Tiranes 1997-2003

Mjek i Pergjithshem ne Fier 2003-2005

Specializim per “Anestezi-Reanimacion” ne QSUT “Nene Tereza” Tirane 2005-2009

Specializim per Reanimacion dhe Anestezi Pediatrike ne A. U. T. F- Ankara, Turqi 2009
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive