Monday, October 10, 2016

Dr. Bardhyl Popa

SpecialitetiGastroenterolog
VendndodhjaTiranë
Gastrohepatolog

Fakulteti i Mjekësisë së Përgjithshme , në Universitetin e Mjekësisë dhe të Farmacisë “Iuliu Hatieganu”, Cluj-Napoca , Rumani (1996-2002)

Specializim pasuniversitar, dega Gastroenterologji, në Universitetin e Mjekësisë dhe të Farmacisë “Iuliu Hatieganu”, Cluj-Napoca , Rumani (2002-2006). Vitin e fundit në QSU, Tiranë (2006-2007)

Kurs për perfeksionim pasuniversitar për përgatitjen profesionale me titull Ultrasonografia Gjenerale (ekografi e përgjithshme) 204 orë (6 javë) në Klinikën Mjekësore “I Cluj Napoca”, Rumani, filial i “Jefferson Ultrasound Research and Educational Institute”, Philadelphia – USA (2005)

Specializim pranë Katedrës së Gastroenterologjisë në Universitetin e Ankarasë (Ankara Universitesi) Turqi, për endoskopi dhe kolonoskopi, (diagnostike dhe terapeutike), biopsi të heparit, etj. (Qershor 2007- Mars 2008)

Qershor 2008 – në vazhdim, mjek gastroenterolog në spitalin Amerikan
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive