Monday, October 10, 2016

Dr. Etleva Gjoshe (Bixheku)

SpecialitetiEndokrinolog
VendndodhjaTiranë
Edukimi dhe Eksperienca:

2001 – 2006 Specializim për endokrinologji. Universiteti “Ovidius”, Fakulteti I Mjekësisë, Constanta, Rumani. Spitali Klinik Universitar, Constanta, Rumani. Mjeke specialiste endokrinologe.

1993 – 2000 Studime në fakultetin e mjekësisë. Universiteti “Ovidius”, Fakulteti i Mjekësisë, Constanta, Romania.

1988 – 1992 Gjimnaz i Përgjithshëm. “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” Durrës.

Shtator 2008 – në vazhdim mjeke endokrinologe pranë Spitalit Amerikan.

Janar – Shkurt 2010 Trajnim per diabetin gestacional (diabeti dhe shtatzania.

Prill 2006 – Gusht 2008 Mjeke endokrinologe pranë Qëndrës mjeksore “Prosana” Vorë, Tiranë.

Qershor 2005 – Tetor 2005 mjeke me kohë të pjesshme pranë Spitalit Universitar “Nënë Tereza”, Klinika endokrinologjise, Tiranë
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive