Saturday, October 15, 2016

Dr. Denisa Bajraktari (Hajderi)

SpecialitetiObstetër Gjinekolog
VendndodhjaTiranë
Profesioni: Mjeke obsteter-gjinekologe

Arsimimi:

Universiteti i Tiranes, Faktulteti i Mjekesise, dega Mjekesi e Pergjithshme (1994-2000), nota  mesatare 9.8.
Specializimi Obstetrike-Gjinekologji, SUOGJ “K. Gliozheni” (2002-2006), nota mesatare 10.
Ne proces Doktorature ne fushen Obstetrike-Gjinekologji, filluar ne vitin 2009-2010.

Eksperience pune:

Mjeke gjinekologe ne Spitalin Amerikan 2 Tirane (06.08.2014 e ne vazhdim)
Mjeke gjinekologe ne Spitalin Hygeia Tirane (06.2010 deri 01.08.2014)
Mjeke gjinekologe ne SUOGJ “K.Gliozheni” Tirane (09.2008 deri 06.2010)
Mjeke gjinekologe ne SUOGJ “M.Geraldine” Tirane (11.2006 deri 09.2008)
Pedagoge e jashtme ne Fakultetin e Infermierise, katedra Obstetrike-Gjinekologji (viti akademik 2007-2008)
Trajnuese klinike Jhpiego-Albania per implementimin e projekteve te Planifikimit Familjar (10.2008 deri 10.2010)
Kordinatore e projektit “Per shendetin e grave” OJF Diakonia Agapes (05.2005-11.2005)

Kualifikime

Kurs 3 mujor ekografie (10-12.2006) ne SUOGJ “K.Gliozheni” Tirane
Kurs ekografie “Bazat e ultratingujve ne Obstetrike-Gjinekologji” (05.2007) SUOGJ “M.Geraldine” Tirane
Kurs forimi ne fiziopatologjine cerviko-vaginale, kolposkopi dhe semundje seksualisht te transmetueshme (09.2007) Ascoli Piceno, Itali
Kurs 3 mujor kolposkopie (01-03.2009) SUOGJ “K.Gliozheni” Tirane
Trajnim per metodat contraceptive (update) nga USAID (07.2008) Tirane
Kurs kualifikimi nga USAID ne ofrimin e sherbimeve klinike per DIU me baker Cu T 380 A (10.2008) Tirane

Punime shkencore

“Protokolli kombetar i planifikimit familjar” (11.2009), pjese e grupit teknik qe hartoi dhe rishikoi draftin e pare te Protokolleve.
“Abortet spontane”- autor  Konferenca 12 Mediko-Kirurgjikale (2004).
“Kontracepsioni me IUD me levonogestrel versus IUD me permbajtje metali” – bashkautor (04.2008) Kongresi 10 i shoqates se kontracepsionit, Republika Çeke
“Infeksionet urinare ne shtatzani” – bashkautor (10.2006) Konferenca 14 Mediko- Kirurgjikale
“Epidemiologjia e IUGJ ne SUOGJ “M.Geraldine” – bashkautor (05-2008 Konferenca II Nderkombetare e mjeksise perinatale)
“Missed abort. Hapat diagnostike dhe analiza e te dhenave ne SUOGJ “K.Gliozheni” – autor (03.2009) Kongresi I shqiptar i obstetrike-gjinekologjise.
“The risk of perinatal deaths in fetal growth restriction pregnancies due to preeclampsia”- bashkautor (03.2009) World Congress of Human Reproduction, Venezia, Italy.
“Multiple pregnancy” – bashkautor (10.2009) 9 th World Congress of Perinatal Medicine, Berlin, Germany.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive