Saturday, October 15, 2016

Dr. Zef Delija

SpecialitetiObstetër Gjinekolog
VendndodhjaTiranë
EDUKIMI

1967 – Shkolla e Mesme Mjekësore, Politeknikumi Mjekësor i Tiranës

1974 – Diplomuar si Mjek i Përgjithshem Fakulteti i Mjekësie Universiteti i Tiranës

1978 – Diplomuar si Mjekë Specialist Obsteter Gjinekolog, Fakulteti Mjekësisë Universiteti I Tiranës

1990 – Doktor i Shkencave, Fakulteti i Mjekësise, Universiteti i Tiranës

EKPERIENCE PUNE

2013–2014: Nën Drejtor, Spitali Universitar Obstetrik Gjinekologji Nr. 2 Tiranë

2000–2005: Nën Drejtor, Spitali Universitar Obstetrik Gjinekologji Tiranë

1986-2000: Pedagog, Departamenti Obstetrikë Gjinekologji Fakulteti Mjekësisë Universiteti i Tiranës

1980-2014: Mjek Obstetër Gjinekolog, Spitali Universitar Obstetrik Gjinekologji Tiranë

1986-1991: Specialist për Obstetrikë Gjinekologji dhe Kirurgji në Ministrinë e Shëndetësisë

1991-1994: Shef Obstetrikë Spitali Universitar Obstetrikë Gjinekologji

1978-1986: Mjek Obstetër Gjinekolog Spitali i Lezhës

1974-1975: Mjek i Përgjithshëm Spitali i Lëzhës

PUBLIKIMET

2011- Qelizat Sistematike e Ardhmja e Mjkekësisë Spitali Hygeia, Tiranë

2011- Kujdesi bashkëkohor i nënës dhe fëmijës Spitali Hygeia, Tiranë

2010- Epoka e re në diagnostikimin e kancerit Spitali Hygeia, Tiranë

2010 -Menaxhimi Peri-Operativ në Obstetrikë dhe Gjinekologji Spitali Universitar Obstetrikë Gjinekologji

2009 – Impakti i terapisë Hormonale zëvendësuese në Menopauzë

2006 – Përdorimi i Ekografisë në Abort Spitali Universitar Obstetrikë Gjinekologji

2000 – Epoka e re në Obstetrikë Gjinekologji bashkëpunim Shqiptaro – Amerikan në Obstetrikë Gjinekologji

1999 – Kualifikim në Ekografi dhe Kolposkopi Spitali Universitar Obsterik Gjinekologjik

1998 – Kualifikim në Ekografi dhe Koloskopi Michigam SHBA

1998 – Trajnim dhe Kualifikim për Menaxhim Spitalor për Urgjencat Obstetrike Michigan SHBA

1989 – Felloëship për Planifikim familjar Romë, Itali

1989 – Felloëship për Uro- Gjinekologji Budapest, Hungari

1987 – Felloëship për Uro- Gjinekologji Vienë, Austri
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive