Saturday, October 15, 2016

Dr. Dritan Subashi

SpecialitetiObstetër Gjinekolog
VendndodhjaTirane
Edukimi:

1995 – 2001 I diplomuar ne mjekesi (Fakulteti i Mjeksise, Tirane)

2002 – 2006 I specializuar ne Obstetri – Gjinekologji (Qendra Spitalore “Mbreteresha Geraldine”) dhe eksperience pune ne Qendren Spitalore te Barit, pavioni II i obstetrik-gjinekologjise.

Anetaresim si punonjes administrate:

ASHR: Autoriteti Shendetsor Rajonal (anetar qe ne 2007)

Pozicioni prezent: Prej 4 vitesh Shef i Drejtorise se Sherbimit Shendetsor Paresor prane Ministrise se Shendetsise, Tirane.

Kualifikimet kryesore:

• I diplomuar prane Faklutetit te Mjeksise, Tirane. Me vone i specializuar ne Obstetri – Gjinekologji (Qendra Spitalore “Mbreteresha Geraldine”) dhe eksperience pune ne Qendren Spitalore te Barit, pavioni II i obstetric-gjinekologjise. Kam punuar ne funksionin e specializantit per 4 vite ne maternitetin e tiranes, prania ime ka qene ne pozicion pune dhe vezhguesi ne sallen e lindjeve, sallen operatore (obtetrike dhe gjinekologjike) dhe ne pavionin e pathollogjise se barres.

• Per momentin jam ne pozita pune prane administrates shqipetare, punoj ne funksionin e Shefit te Drejtorise se Shendetit Paresor, ASHR drejtori e Ministrise se Shendetsise. ASHR eshte pergjegjse per manaxhimin dhe kujdesin per shendetin paresor ne shkollat fillore dhe te mesme si dhe ne nivelet e kopshteve dhe cerdheve,dhe qendrave shendtesore ne rajonin e Tiranes. ASHR kujdeset per nivelin dhe cilesine e sherbimeve shendetsore te ofruara nga keto poliklinika,

Eksperienca pune:

Shqiperi 2002 – 2009

Itali 2007

Eksperience profesionale:

2001 – 2002 Tirana, QSUT “Nene Tereza”, Urgjenca e Semundjeve te Brendshme dhe Kardiologjise.

Mjek, Punuar ne pavionin e urgjences, kryer funksionin e mjekut ne sherbim 24 oresh nje here ne jave.

2002 – 2006 Qendra Spitalore Univesitare “Mbreteresha Geraldine”. Specializim ne obstetrike-gjinekologji. Specializimi i kryer ne Qendren Spitalore Universitare “Mbreteresha Geraldine“ Tirane ne nje periudhe prej 4 vitesh.

2007 Qendra Spitalore e Barit, mjek ne pavionin II i obstetric-gjinekologjise. Spitalin Universitar te Barit ne funksionin e nje burse te dhene nga Ministria e Jashtme Italiane nepermjet ambasades Italiane ne Shqiperi. Aty kam asistuar ne kabinetin e Citologjise dhe egzaminimit ultrasound dhe kam patur experience pune ne sektorin e Ultrasonografise, Pap – Test dhe Kolposkopise vaginale. Itali,Bari.

2007 – 2009 Autoriteti Shendetsor Rajonal, Drejtoria e Shendetit Paresor. Shef i Drejtorise se Shendetit Paresor, ASHR. Manaxhon kujdesin per shendetin paresor ne shkollat fillore dhe te mesme si dhe ne nivelet e kopshteve dhe cerdheve,dhe qendrave shendtesore ne rajonin e Tiranes. ASHR kujdeset per nivelin dhe cilesine e sherbimeve shendetsore te ofruara nga keto poliklinika,

2008 – 2012 Qendra Spitalore Univesitare “Mbreteresha Geraldine”. Mjek vullnetar. Kam marre pjese ne ekipet e rojeve prane spitalit “Mbreteresha Geraldine”.

2013-ne vazhdim TiranaSpitali “Vila Maria”, Mjek Obsteter – Gjinekolog. Punoj ne sektorin e Gjinekologjise dhe Shendetit Riprodhues.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive