Saturday, October 15, 2016

Dr. Teuta Haveri

SpecialitetiOkulist
VendndodhjaTiranë
Edukimi:

2007-2009 Studime pasuniversitare në Qendrën Spitalore Universitare Nant, France, diplomë universitare në Strabologji.

2007 – 2008 Master në « Oftalmologji » (SHPU), klinika e Okulistikës, QSUT.

1993-1999 Diplomë”Mjeke e Përgjithshme”,Fakultetit i Mjekësisë, Universitetit i Tiranës.

Eksperienca Profesionale dhe Specializime:

2006 – 2008 Mjeke okuliste, Klinika e syve “Vizion”.

1999-2002 Koordinatore mjekësore,”Pharmaciennes sans frontiers”.

2002-2006 Specializim në Oftalmokirurgji ,QSUT « Nënë Tereza »,Tiranë.

Qershor 2009 Teknikat e phacoemulsifikimit, Mahatme Eye Bank and Hospital,Nagpur Indi.

Prill 2011 Seminaret e Salzburgut për oftalmologjinë.

Nëntor 2003 Uveitis, Dipartimento delle Science Oftalmologiche,Universita”La Sapienza” Romë.

Qershor 2004 « Vitro-retina » Hospital Lariboisiere, Paris, Francë.

Tetor 2004 « Glaucoma » Charles University, Pragë.

Dhjetor 2004 « Ekografia okulare » Fondation de Rotschild ,Paris, Francë.

Shkurt 2005 « Lentet e kontaktit «  Ciba-Novartis, Paris, Francë.

Qershor 2005 « Teknikat e ekografisë okulare » Alcon , Paris, Francë.

Nëntor 2005 « Glaucoma » Hopital XV-XX, Paris,Francë.

Qershor 2006 « Kurs i avancuar për ekografinë okulare » Alcon, Paris.2007 Anëtare e Shoqatës Europiane të Strabizmit.
2010 Anëtare e Shoqatës Botërore të Strabizmit.
2011 Anëtare e Shoqatës Europiane të Kataraktës dhe Kirurgjisë Refraktive.
2010 Anëtare e Shoqatës Shqipëtare të Kataraktës dhe Kirurgjisë Refraktive.
2002 Anëtare e Shoqatës së Oftalmologëve shqiptarë.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive