Saturday, October 15, 2016

Dr. Edlir Shytaj

Specialiteti ORL

Edukimi:

Qershor 2008 Doktor vizitash në “Pavionin e Syrit dhe të Veshit Massachussetts” Harward University, Boston/USA

2005-2009 “Universiteti Padovës” Trajnim në specialitetin e Otorhinolaringologjisë Padova/ITALI

2004-2005 “Universiteti Spitalor në Marmara” Trajnim në Pediatri

1997-2003 “Universiteti i Mjekësisë në Marmara” Stamboll/TURQI

1993-1997   Shkolla e Mesme “ Mehmet Akif”

Eksperienca profesionale dhe trajnime:

Mars – Tetor  2010-2011  Stabilimento Termale  Riccione e   Carignano Responsabile Unita di Sordita’ Rinogena, Riccione&Carignano /ITALI

2009 Spitali San Antonio, Specialiteti i Otorhinolaringologjisë, Padova/ITALI

2005-2009 Spitali rajonal Ca’ Foncello, Specialiteti Klinik i  Otorinolaringologjisë, Treviso/ITALI
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive