Saturday, October 15, 2016

Dr. Julian Roshi

Specialiteti Ortoped
Vendndodhja Tiranë

Ortoped – Kirurg

– Specializuar ne Kliniken Ortopedike, Spitali Universitar Janine – Greqi
Ortopedi per femije dhe te rritur, Ortopedi e shtylles kurrizore
Infeksione ortopedike, Osteoporosis, Mikrokirurgji
Proteza te artikulacioneve

– Specializuar ne Gjermani per demtimet dhe semundjet e Gjurit, Shpatulles, Kembes, Traumatologji sportive
KIRURGJI ARTHROSKOPIKE TE ARTIKULACIONEVE
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive