Monday, October 10, 2016

Dr. Indrit Temali

SpecialitetiKardiolog
VendndodhjaTiranë

KARDIOLOG

Kardiolog prane Spitalit Amerikan (2008-vazhdon)

Specializim Pasuniversitar në Kardiologji Invazive dhe Elektrofiziologji, pranë Departamentit të Kardiologjisë, Ankara, Turqi (Tetor 2007-Mars 2008)

Specializim në Kardiologji, në Fakultetin e Mjekesise të Universitetit të Tiranës (2003-2007)

Mjek i përgjithshëm, Shkodër (2001-2003)

Studime në Mjekësi të Përgjithshme në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Tiranës (1995-2001)
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive