Saturday, October 15, 2016

Dr. Metlli Deraj

Specialiteti Kardiologji
Vendodhja VLORE

Ka perfunduar studimet prane Fakultetit te Mjekesise ,Universiteti i Tiranes. Ka kryer studime pasuniversitare per Mjek Patolog si dhe Mjek Kardiolog. Ka qene shef i departamentit dhe pedagog.

Nga viti 1998 - 2005 Shef Pavionit te Patologjise.
Eshte anetar i Shoqates se Kardiologeve dhe Hipertensionit si dhe Shoqates(Kardo-Hiperton) Europiane.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive