Wednesday, October 12, 2016

Dr. Mr. Sci Sabri Tmava

SpecialitetiKirurg
VendndodhjaTiranë
Kirurg Endoskopist

Edukimi:

2008 Magjistratura me titull: “Roli i ERCP në diagnostikim dhe trajtimin e patologjive hepato-pankreatike” /Fakulteti i Mjekësisë Prishtinë.

1998 – 2004 Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Prishtinës, nota mesatare 9.6

1996 – 2001 Specializimi nga Kirurgjia e Përgjithshme: Fakulteti i Mjekësisë, QSUT “Nënë Tereza”-Tiranë/Shqipëri

Eksperienca Profesionale dhe Trajnime:

2009 Trajnimi për Kirurgjinë e Pankreasit: Uni Clinic
Mannheim/Germany (Prof. Stefan Post)

2007 Trajnimi për Kirurgji të Ezofagut dhe Laparoskopi: “San Donato Ospedale”
(Profesor Luigi Bonavina) Milano/Italy

2005-2008 Kryeshef i departamentit për Kirurgji dhe Endoskopi në  Spitalin Special në Vushtrri.

2007 Pionier në Kosovë në operacionet e para në Melqi me aplikimin e Teknologjisë së avancuar Water – Jet dissector.

2007 Themelues i Qendrës Kirurgjike Endoskopike – Laparoskopike në Spitalin e Vushtrrisë.

2002 Pionier në Kirurgjinë Endoskopike (ERCP) të rrugëve biliare në Kosovë.

Hartues i Projektit në marrëveshje me Ministrinë e Shëndetësisë të Kosovës për themelimin e Qendrës së II për Endokirurgji në Kosovë.

2002 Trajnimi për Endoskopi Digjestive dhe ERCP: King Saudi University, King Khalid Hospital, (Prof.Ibrahim Al Mofleh) Riad/ Arabi Saudite.
Anëtar i Shoqatës së Endoskopistëve të Arabisë Saudite, Shqipërisë dhe Kosovës.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive