Wednesday, October 12, 2016

Dr. Arben Murati

SpecialitetiKirurg
VendndodhjaTiranë
Edukimi:

1978 – 1982 Shkolla e Mesme e Përgjithshme“ Dh. Todhri” Elbasan

1982 – 1987 Universiteti i Tiranës, Fakulteti Mjekësi e Përgjithshme.

1990 – 1993 Klinika e tretë e kirurgjisë digjestive, Qendra Spitalore Universitare
“Nënë Tereza”, Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Tiranës, Specializim Pasuniversitar
në  Kirurgji e Përgjithshme.

Maj 2001 – Tetor 2001 Qendra e Endoskopisë Digjestive në Qendrën Spitalore
Universitare “N. Tereza” Tiranë, Departamenti i Mjekësisë Interne të Fakultetit të
Mjekësisë të Universitetit të Tiranës, Specializim Pasuniversitar në Endoskopi
Digjestive.

Janar 2004 – Qershor 2004 Trajnim në Laparoskopi në Spitalin e Përgjithshëm
Barmbek, Hamburg – Gjermani.

9 Mars – 15, 1997 Seminar, Surgical Oncology, Salzburg – Austria, AAF dhe Cornell
University.

15 Janar  – 26, 2001 Hospital Management for 21-st Centry, Shën. Naum, Ohër –
Maqedoni, nga Universitetet GT and GW.

24 Shkurt – 27, 2004 Minimally Invasive Operating Techniques in General Surgery,
European Surgical Institute, Hamburg-Germany.

Korrik 2 – 31, 2012  ERCP  European Endoscopic Training Center, Catholic University,
“A. Gemelli” Hospital, Rome –Itali.

Eksperienca Profesionale:

1987 – 1990 Mjek i Përgjithshëm
N.B.Belesh – Elbasan

1993 -2004 Kirurg i Përgjithshëm
Qendra Spitalore Elbasan

Dhjetor 2004 – Qershor 2010   Kirurg i Përgjithshëm
Spitali Rajonal Durrës, Durrës

Korrik 2010 – Mars 2013 Kirurg i Përgjithshëm
Spitali Hygeia Tiranë

• Anëtar aktiv i Shoqatës Shqiptare të Kirurgjisë.
• Anëtar, Shoqata Shqiptare e Gjinekologjisë Endoskopike.
• Member, E.A.E.S. ( 2001, nr. Member.3445)

Eksperienca Pedagogjike:

2001 – 2003 Shkolla e lartë e infermierisë “ Elena Gjika” Elbasan

2008 – 2010 Univesiteti “Zonja e Këshillit të Mirë” Tiranë
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive