Saturday, October 15, 2016

Dr. Nadon Qafa

SpecialitetiOkulist
VendndodhjaTiranë
Edukimi:

2011 – në vazhdim
Doktoraturë në Okulistikë pranë Fakultetit të Mjeksisë së Tiranës, Departamenti Okulistikës.

2010
Specializim Pasuniversitar në Patologjitë e Segmentit Anterior të Syrit (Kirurgji Refraktive – LASEK, LASIK, PRK, etj; Kirurgjia e Kataraktës, Trajtimi i Keratokonusit, etj) Ankara, Turqi.

2009 – 2010
Master në Okulistikë pranë Fakultetit të Mjekësisë së Tiranës, Departamenti Okulistikës.

2005 – 2009
Specializim në Okulistikë pranë Fakultetit të Mjekësisë së Tiranës, Departamenti Okulistikes.

1997 – 2003
Diplomë si Mjek i Përgjithshëm, Fakulteti i Mjeksisë së Tiranës.

Eksperienca Profesionale:

2011 (në vazhdim)
Qëndra Amerikane e Syrit pranë Spitalit Amerikan të Tiranës.

2009 – 2010
Qëndra Spitalore Universitare “Nënë Tereza”. Klinika e Okulistikës.

2007 – 2009
Klinika e Syve “Internacional” në Tiranë.

Trajnime dhe Kualifikime:

Nentor 2004
Pjesëmarrës në Kongresin e Shoqatës Europiane të Onkologjisë Mjeksore (ESMO) mbajtur në Vienë, Austri.

Qershor 2006
Pjesëmarrës në Konferencën e 5-të Shkencore të Shoqatës Kombëtare Oftalmologjike Shqiptare si bashkëautor me temën “Djegiet Acide të Syve”, mbajtur në Tiranë.

Korrik 2006
Pjesëmarrës në mbledhjen e 3-të të Shoqatës Oftalmologjike të Europës Juglindore, si bashkëautor me temën “Djegiet Kimike të Syrit”, mbajtur në Selanik, Greqi.

Dhjetor 2006
Pjesëmarres në Konferencën e 6-të Shkencore të Shoqatës Kombëtare Oftalmologjike Shqiptare si bashkëautor me temën “Trajtimet me Lazer të Membranave Sub-retinale”, mbajtur në Tiranë.

Shkurt 2007
Pjesmarrës në kursin “Oftalmologjia Pediatrike”, i organizuar nga Ministria Shqiptare e Shëndetësisë dhe Fondacioni “Liahoma”, mbajtur në Tiranë.

Prill 2007
Pjesëmarrës në “2007     Weil Cornell Seminar of Ophthalmology”, organizuar nga Fondacioni Ameriakano-Austriak (AAF), Salzburg, Austri.

Dhjetor 2007
Pjesëmarrës në Konferencën e 7-të Shkencore të Shoqates Kombëtare Oftalmologjike Shqiptare si bashkëautor dhe referues me temën “Komplikacionet në Sy të Sindromit Marfan”, mbajtur në Tiranë.

2008
Bashkëautor në Studimin “Incidenca dhe Faktorët e Riskut të Retinopatisë Diabetike në Popullatën Shqiptare”, botuar në “Revistën Mjeksore”, organ zyrtar i Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik në Tiranë.

Prill 2008
Pjesëmarrës në “2008 Weil Cornell Seminar of Ophthalmology”, organizuar nga Fondacioni Ameriakano-Austriak (AAF), në Salzburg, Austri.

Maj-Qershor 2008
Observership Klinik në Spitalin Universitar të Vienës (AKH), Klinika e Okulistikës në Vienë, Austri.

Nentor 2008
Pjesëmarrës në “Kongresin 88-të të Shoqatës Oftalmologjike Italiane”, mbajtur në Romë, Itali.

Qershor 2009
Pjesëmarrës në “Kongresin e 17-të të Shoqatës Oftalmologjike Europiane”, mbajtur në Amsterdam, Hollandë
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive