Saturday, October 15, 2016

Dr. Ismail Halili

SpecialitetiOkulist
VendndodhjaTiranë
Edukimi:

1995-2002: Shkolla Ushtarake e  Mjekësisë, Gulhane, Ankara, Turqi.

2003-2007: Rezidenca Oftalmologji, Shkolla Ushtarake e Mjekësisë, Gulhane, Ankara, Turqi.

2007-2009: Fellowship, Kirurgji Vitreo-Retinal, Gulhane, Ankara, Turqi.

2005 Kursi i ndihmës së parë emergjente 14- 18 Mars, Gulhane, Ankara, Turqi.

Organizata Ndërkombëtare:

Anëtar i Shoqatës Europiane për Kirurgji Refraktive-Katarakt.

Anëtar i Shoqatës Turke të Oftamologjisë.

Anëtar i Shoqatës së Europës Jug-Perëndimore të Okulistikës.

Anëtar i Shoqatës Shqipëtare të Okulistikës.

Kurse:

Shtator 2010     Kurs për terapi udhëzimi Cross-link i Kornesë, ESCRS  Kongres, Paris.

LASIK, hapa themelorë për sigurinë dhe rezultate të mëdha, ESCRS  Kongres,  Paris.

Kolagjen Cross-Link, indikacionet, aplikimet, rezultatet dhe teknologjia në zhvillim,, ESCRS  Kongres, Paris.

Leximi, analizimi dhe interpretimi i Topografisë së Kornesë, ESCRS  Kongres, Paris.

Kursi për Kirurgji Lasiku, ESCRS  Kongres.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive