Saturday, October 15, 2016

DR. TEFTA SHAQIRI

Work Experience

 • 2009-2012 Shefe e laboratorit dhe drejtuese teknike, LABORATOR SINANI 2 – TIRANE
 • 2008-2009 Shefe e laboratorit dhe drejtuese teknike Laboratorit KLINIKA DIPLOMAT – TIRANE
 • 2006-2008 Specializim pasuniversitar ne UT Dega laborator klinik-biokomik QSUT DEPARTAMENTI I LABORATORIT
 • 1996-2004 Mjeke specialiste prane DSKSH Sarande DEGA E SIGURIMEVE TE KUJDESIT SHENDETESOR SARANDE
 • 1994-1996 Specializim pasuniversitar – Dega laborator UNIVERSITETI I TIRANES
 • 1992-1994 Mjeke stazhiere prane Spitalit Civil ne Peshkopi DREJTORIA E SHENDETIT PUBLIK, PESHKOPI

Education and Training

 • 2006-2008 Vazhdimi dhe perfundimi I specializimit pasuniversitar Dega Laborator Klinik-Biokimik.
 • 1994-1996 Kam kryer Specializimin Pasuniversitar dega Laborator Klinik-Biokimik
 • 1987-1992 Kam kryer studimet e larta ne Fakultetin e Mjekësisë Universiteti i Tiranës
  Dega Mjekesi e Pergjithshme
 • 1983-1987 kam kryer shkollen e mesme te pergjithshme “Seit Najdeni” ne Peshkopi me rezultate shume te mira.
 • Gjuhë të huaja në nivel shumë të mire Anglisht ,Frengjisht , Italisht

Awards Information

 • Nentor 1998 Planifikimi dhe menaxhimi i Sistemeve Shendetesore ne rrethe
 • Dhjetor 2009 Trajnime te ndryshme te organizuara nga ISKSH per sherbimin mjeksor te mjekut te familjes.
 • Nentor 2000 Seminar i organizuar nga OBSH per menaxhimin e TBC ne Shqiperi
 • Shtator 2010 Konferenca Ballkanike e Laboratoreve e organizuar ne Tirane.
 • Maj 2010 Trajtimi i pacienteve me tireotoksikoze zhvilluar ne Maqedoni
 • Tetor 2010 Trajtimet bashkekohore te astmes bronkiale zhvilluar ne Maqedoni
 • Dhjetor 2010Trajtimi i hershem i artritit reumatoid ne Maqedoni
 • Maj 2010 Aplikimi i formave te ndryshme farmaceutike te propolosit ne pacientet me dermatit kronik zhvilluar ne Maqedoni
 • Maj 2011 Konferenca e Virologjise dhe Mikrobiologjise klinike e zhvilluar ne Tirane.
 • Nentor 2011 Simpozium shkencor me teme. Imunologjia ne eren genomike.
 • Janar 2012 Konference mbi dhimbjet e arteries karotide dhe stendimin zhvilluar ne Maqedoni
 • Mars 2012 Konferenca mbi dhimbjet abdominale zhvilluar ne Maqedoni.
 • Mars 2012 Teknologjite e reja ndihmese ne terapite ICD zhvilluar ne Maqedoni.
 • Maj 2012 Ndikimi i mineralo-kortikoideve ne pacientet me insuficience kardiake kronike – Maqedoni
 • Qershor 2012 Semundjet beninje te regjonit anal dhe perianal zhvilluar ne Maqedoni.
 • Shtator 2012 Trajtimi i hershem i semundjeve neurologjike zhvilluar ne Maqedoni
 • Nentor 2012 Sindromi akut koronar- perqasjet e reja zhvilluar ne Maqedoni.
 • Qershor 2013 Konferenca Ballkanike e shkencave mjeksore zhvilluar ne Stamboll
 • Janar 2014 Konferenca Kombetare e Shkencave Mjeksore zhvilluar ne Tirane.
 • Prill 2015 Konferenca kombetare e shkencave mjekesore II zhvilluar ne Tirane
 • Maj 2015 International wworkshop in clinical forensie medicine Montpelier-France.
 • Janar 2016 Kongresi i inovacioneve ne mjekesi
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive