Wednesday, November 2, 2016

Centeril H (krem)

Kombinimi ideal sinergjitik i përbërësve aktive për trajtimin siptomatik të hemorroideve.
Pa efekte anësore
Përdorim afatgjaë
Trajtim Simptomatik i Hemorroideve
Tolerohet mirë edhe gjatë përdorimit afatgjatë për shkak të mungesës së kortizonikëve dhe anestetikëve.
Përmirëson qarkullimin e pleksit hemorroidal.
Lehtëson simptomat (kruarjen, djegien, gjakrrjedhjen, dhimbjen)

Mënyra e përdorimit
Aplikoni një shtrese të hollë në zonën ano-perianale 2-3 herë në ditë.
Edhe gjatë shtatëzënisë dhe ushqyerjes me gji.

Ruajtja dhe afati i përdorimit
Ruajtja
Mbajeni larg fëmijëve.

Afati i përdorimit
Bari nuk duhet përdorur pas kalimit të afatit të përdorimit të shënuar në paketim.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive