Wednesday, November 2, 2016

Chasteberry Fruit (kapsula)

Chasteberry Fruit ( Vitex Agnus Castus) ka histori të gjatë të përdorimit te gratë për tejkalimin e simptomave jo të dëshiruara gjatë ciklit menstrual, menopauzës dhe klimaksit.
Studimet tregojnë që kjo bimë ka ndikim pozitiv në progesteron duke bërë balancimin hormonal dhe në këtë mënyrë mbështet shëndetitin te gratë.

Përmbajtja: Chastebery Fruit ( Vitex Agnus Castus) 400 mg.

Efekti Terapeutik:
- Te sindroma paramenstruale PMS;
- Rregullimin e ciklit menstrual;
- Mënjanon simptomat e menopauzës, si valët e ngrohta, dhimbjet e barkut, depresion, lodhje, dhimbjen e kokës;
- Ndihmon në mënjanimin e akneve;
- Rrit Libidon;

Dozimi:
Të merret një kapsulë dy deri tre herë në ditë, ne kohëzgjatje tetë deri në dymbëdhjetë javë, pastaj vazhdoni me nga një kapsulë në ditë.
Të mos përdoret gjatë shtatzënisë dhe gjatë gjidhënies.

Paketimi:
120 Kapsula.

. Ruajtja dhe afati i përdorimit
Ruajtja
Mbajeni larg fëmijëve!
Të ruhet në shishen plastike origjinale i mbrojtur nga drita.
Ky bar nuk kërkon temperaturë të veçantë për ruajtje.

Afati i përdorimit
Të mos përdoret pas kalimit të afatit të përdorimit të shtypur në shishen plastike.
Data i referohet ditës së fundit të muajit të shënuar.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive