Tuesday, November 8, 2016

Eulatin NH (pomadë)

Kripërat alkaline të bismuthit, ekstrati fluid i lëvores së hamamelisit, dhe acidi tanik në përbërjen e EULATIN® NH janë me veti astrigjente, tharëse dhe anti-inflamatore dhe qetësojne lokalisht lëkurën.
Eulatin®  NH Pomadë bën të mundur lehtësimin e jashtëqitjes duke lubrifikuar rektumin, anusin dhe mbron mukozën anale të paperforuar në rast hemorroidesh.
Produkti përmirëson veçoritë rrëshqitëse të feçeve dhe mbron mukozën nga laçeracioni dhe kruajtja.

Përdorimi:  Para defekimit, 2-3 herë në ditë.

Eulatin®  NH Pomadë përdoret në hemorroide të brendshme dhe të jashtme, në pjesën fundore të rektumit dhe anusit, për mbrojtjen fizike të mukozës anale të paperforuar tek të rriturit dhe parandalimin e kruajtjes patologjike.

Produkti mund të aplikohet nën një kujdes profesional tek pacientët handikap, të moshuarit, dhe për përdorim personal në kushte shtëpie.

Ruajtja
Të ruhet larg arritshmërisë së fëmijëve.
Të ruhet nën temperaturën 30 Gradë Celcius.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive